Deze keer hadden we meer tegenstand: De andere bands waren nu wel op komen dagen.
Als eerste speelde Af En Toe Aanhang, als tweede Solid Guitar Power en als laatste Hidden Soundsystem. Ik zal verder niets toevoegen aan de recensie van Saturnus (zie Heilig Geschift, Mei 2009), behalve dat ik mij in de kuif gepikt voel door de opmerking dat ‘we wat meer enthousiasme mogen vertonen’. Wat de fuk, moet ik soms nóg hoger springen ?
Zoals gewoonlijk was het geluid op het podium weer kloten. Tot overmaat van ramp werd de basversterker zachter gezet, zodat ik mezelf niet meer hoorde spelen. Dus ik hoop van harte dat het geluid in de zaal goed en enigszins toonzuiver is geweest.
De rest stond dusdanig hard, dat ik – ik heb met oordop in gespeeld – de gehele zondag heb kunnen nagenieten.
Als je de recensie bekijkt, dan heeft SGP zowel iets meer publieksstemmen als de voorkeur van de jury.
Met andere woorden: We mogen nóg een keer het Coverbattle-podium beklimmen.

Komt dat zien:
FINALE COVERBATTLE 2009
13 juni 2009
zaal open 20:30
YMCA
Keizerstraat 58
2584BK Scheveningen
Toegang: 5 euro